Diensten

Axxent Metaal bewerkt de meeste soorten metaal. De nadruk ligt op specialistisch werk in kleine oplagen: producten op maat. Voor elk probleem bieden we een pasklare oplossing. Op elke vraag reageren we snel. We combineren service en flexibiliteit met schappelijke prijzen. Bekijk onze dienstverlening en leg gerust uw vraag aan ons voor!

Draai- en freeswerk

Met onze CNC-gestuurde en conventionele machines kunnen we de meest uiteenlopende producten draaien en frezen in elke metaalsoort of zelfs kunststof. Onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer het te draaien product heel complex is kunnen we altijd makkelijk overschakelen van conventioneel naar cnc draaien. Onze CNC draaibanken zijn net als ons gehele machinepark uitgerust met de modernste technieken. In combinatie met de beste vakmensen die jarenlange ervaring hebben kunnen we daarom garant staan voor zeer hoogwaardige eindproducten. Onze CNC draaibanken zijn o.a. uitgerust met aangedreven gereedschappen en een stafaanvoer. Hierdoor is het mogelijk meerdere bewerkingen in 1 opspanning te realiseren.

MachineToegepaste techniekBewerking
CNCDraaienRond 360mm x 600mm
CNCDraaienRond ø250 x 400mm. en stafaanvoer doorlaat ø45mm.
CNCBewerkingscentrumX-as: 1050 mm
Y-as: 560 mm
Z-as: 510mm van spindel tot tafel
A-as: ø320mm X 1000mm.
ConventioneelDraaienRond 400mm x 1400 mm.
ConventioneelFrezenDiverse bewerkingen

CO2/TIG-laswerk, boren en kanten

Onze gekwalificeerde medewerkers lassen ingewikkelde en technisch hoogstaande producten in elke metaalsoort: staal, RVS, aluminium, etc. Onze kolomboormachine kan gaten boren in elke materiaalsoort, met een diameter van 3mm tot 50mm en een hoogte van +/- 1000mm onder de spindel. Kanten van diktes van 0,5mm tot 6mm op vier meter breed. Knippen tot 10mm. Profielwalsen van diverse soorten profielen, zoals kokers en pijpen. Zagen tot 250 mm.

Service en montage

Behalve het vervaardigen van producten op basis van metaal bieden wij ook de mogelijkheid voor service en montage bij zowel grote als kleinere bedrijven. Mocht u naast uw eigen vakkundige technische dienst voor korte of langere periode meer personeel nodig hebben dan kan Axxent Metaal u hiervoor de beste vakmensen bieden. Ons deskundig personeel helpt u graag ter ondersteuning van montagewerk, (mechanische) storingen of bijvoorbeeld bij het zoeken naar oplossingen voor machine beveiliging. Wij leveren deze dienst onder andere aan de opdrachtgevers Akzo Nobel, Kuehne en Nagel en ITS.

partners
partners
partners