• axxent metaal

Draai en freeswerk

Met onze CNC-gestuurde en conventionele machines kunnen we de meest uiteenlopende producten draaien en frezen in elke metaalsoort of kunststof. Onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer het te draaien product heel complex is kunnen we altijd makkelijk overschakelen van conventioneel naar cnc draaien of frezen. Onze CNC draaibanken zijn net als ons gehele machinepark uitgerust met de modernste technieken en CAD/CAM systemen. In combinatie met de beste vakmensen die jarenlange ervaring hebben kunnen we daarom garant staan voor zeer hoogwaardige eindproducten. Onze CNC draaibanken zijn o.a. uitgerust met aangedreven gereedschappen en een stafaanvoer. Hierdoor is het mogelijk meerdere bewerkingen in 1 opspanning te realiseren.

CNC-gestuurde en conventionele machines

Met onze CNC-gestuurde en conventionele machines kunnen we de meest uiteenlopende producten draaien en frezen in elke metaalsoort of kunststof.

Hoogwaardige eindproducten

In combinatie met de beste vakmensen die jarenlange ervaring hebben staan we garant voor zeer hoogwaardige eindproducten.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Draai en freeswerk

Draai en freeswerk

Montage

Montage, onderhoud en reparatie

constructiewerk

Machinebankwerk constructie

plaatwerk

PLAATWERK