• metaalbewerking

Over ons

Axxent Metaal is een modern metaalbewerkingsbedrijf. In onze rijk uitgeruste bedrijfshal in Vaassen bewerken onze vakmensen alle soorten metaal. Axxent Metaal is voortgekomen uit de voormalige Machinefabriek Buitenhuis.

We zijn onderdeel van de Axxent Groep, dat zorgt voor deskundig personeel in diverse sectoren. Bijvoorbeeld; de bouw, de agrarische sector maar ook de industrie en infrastructuur. Voor elk personeelsvraagstuk levert Axxent de juiste vakmensen. Axxent heeft zijn hoofdvestiging in Uddel, met daarnaast vestigingen in Wezep en Bunschoten-Spakenburg.

Koninklijke Metaalunie

Axxent Metaal is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. Het lidmaatschap van de Koninklijke Metaalunie brengt een aantal voordelen met zich mee voor zowel u als opdrachtgever en voor Axxent Metaal. Denk hierbij aan de Metaalunie leverings- en betalingsvoorwaarden waarbij het voor beide partijen duidelijk is onder welke voorwaarden men zaken doet met elkaar.

Erkend leerbedrijf

Naast het lidmaatschap van de Metaalunie is Axxent Metaal ook een Erkend leerbedrijf. Het verlenen van deze erkenning wordt verzorgt door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, SBB. Het bedrijfsleven en de SBB werken samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Zo blijft de kwaliteit van onze vakmensen en de producten die we leveren voortdurend op het allerhoogste niveau.